HurryTimer: Invalid campaign ID.

Vrei să înveți meditație pentru începători și avansați ?

Iti doresti un plus de liniste si echilibru in viata ta ? Crezand ca poti schimba ceva, constati inainte de toate ca se intampla sa nu fii mereu sustinut de cei de langa tine.

Insa, noi cei de la Abheda Yoga am observat de-a lungul timpului ca adevarat schimbare este posibila si chiar devine ceva obisnuit atunci cand ai instrumentele si cunoasterea necesare.

Te invitam pe tine, cititorule, sa vii in aceasta calatorie timp de 4 saptamani cu noi, timp in care vom explora instrumentele esentiale pentru a putea sustine o viata fericita, o viata cu sens, plina de ceea ce trebuie si ne place 🙂

Meditație tradițională
pe înțelesul oricui.

• Tehnici tadiționale de meditație, care ne ajută să ne relaxăm și să fim tot mai mult noi înșine. Astfel începem să avem acces la potențialul excepțional din noi.

• Înțelegem secretele succesului în meditație, pe care să le putem aplica apoi și în alte tehnici mentale sau meditații pe care le vom mai face.

Vom practica sub îndrumarea lui Leo Radutz, profesor de yoga, meditație și tantra cu experiență practică de peste 30 de ani în domeniu & fondator al academiei Abheda.

Ceea ce facem aici are la bază conceptul de „Yoga în mijlocul vieții”: o practică eficientă ce ne ajută pe toate planurile vieții, prin calitățile și aptitudinile pe care le amplificăm.

Putem obține...

Pace interioara

 

TREZIREA

SUFLETULUI

ÎNȚELEPCIUNE

 

RELAXARE & DIMINUARE

A STRESULUI

VINDECAREA unor

TRAUME

OPTIMISM

Ce spun si altii

Informații curs

orele 19:00-21:00 | miercurea

Start: 25 ianuarie | PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA | cursul va dura 4+1 săptămâni

DACA esti din Bucuresti str. Matei Basarab 16, et. 4, zona Unirii, București

DACA nu esti din Bucuresti, doar online

Cursurile se transmit și live ONLINE pe Zoom

DONAȚIA pentru participare este de 150 lei

Ma gandesc sa particip

Inscrie-te in formularul de mai jos si noi te vom suna pentru a confirma inscrierea si pentru a-ti raspunde la orice intrebari nerostite mai ai.

abhedayoga.ro

Abheda Yoga

Abheda Yoga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *