Zile
Ore
Minute
Secunde

Secretele care fac diferenta dintre sex și a face dragoste nu se găsesc la tot pasul...

Și relațiile au secrete - trebuie să știm cum să începem, cum să continuăm și, - uneori, din păcate - și cum să încheiem o relație..

Și relațiile au secrete - trebuie să știm cum să începem, cum să continuăm și, - uneori, din păcate - și cum să încheiem o relație..

Cu ce te va ajuta pe tine acest curs

Viața trăită conștient

Trăind starea conștientă, fiecare situație sau problemă devine o oportunitate de a ne transforma. Tantra este o știință a conștiinței și o metodă eficientă de a trai viata cu un sens profund și autentic.

Masculinitate si Feminitate

Vei învăța metode pentru a amplifica masculinitatea sau feminitatea. Descoperim complexitatea ființei și devenim cea mai bună versiunea noastră, asa cum ne-am dorit mereu să fim.

Dezvoltarea capacităților personale

Concentrarea, memoria, puterea de a lua decizii corecte, voința, relaxarea sunt aptitudini foarte necesare zilelor noastre, pe care le poți dezvolta cu metodele corecte.

Relații și Sexualitate

Ne îmbogățim viața de cuplu obținând o înțelegere profundă și completa a asupra sexualității. Trezim și amplificăm potențialul erotic, înțelegem cum putem controla perfect energia sexuala.

Detalii curs

Perioadă desfășurare: 26 ianuarie – 16 martie (8 sedințe)

Zi și oră: în fiecare miercuri, ora 19:00

Prima ședință este GRATUITĂ

De ce îl recomandă alte persoane

Ce cost va fi pentru tine

480 lei

pentru plata în 2 rate

480 lei

360 lei

pentru plata integrală

Înscriere

Salutari!

Te vom contacta pe WhatsApp in cel mai scurt timp. Daca nu ai WhatsApp sau doresti sa aflii mai multe detalii, ne poți găsi și pe abhedayoga.ro sau la telefon 0788377773